Tweedehands markt 16 april 2016

Nautische Markt “Leden voor Leden”

Wanneer: Zaterdag 16 april van 15.00 uur tot 17.00

Waar: In het Praethuis op de steiger nabij box 15

Marktmeester: Gina Versluis

Net als twee jaar geleden organiseren we weer een nautische tweedehands markt. Hier kunt u uw watersportspullen voor een vriendelijke prijs te koop aanbieden aan clubgenoten en kunt u voor een net zo vriendelijke prijs weer spullen kopen.

Om de markt soepel te laten verlopen zijn er een paar simpele regels:

Als u aanbiedt:

1. Letterlijk een prijs hangen aan het artikel door er een label aan te hangen met de prijs van het artikel. Bij verkoop wordt dit label er afgeknipt en samen met het geld voor u  in een enveloppe gedaan;
  2. Op het label moet de prijs staan en uw naam staan.
  3. Vanaf 14.00 uur kunt u uw spullen afgeven aan de marktmeester (Gina Versluis).
  4. Alle prijzen zijn vaste prijzen.
  5. Vanaf 17.00 uur kunt u uw geld of de niet verkochte spullen ophalen bij de marktmeester.

Als u koopt:

1. Alle prijzen zijn vaste prijzen;
  2. Geef het label en het bijbehorende bedrag (alleen contant en zoveel mogelijk gepast) aan de marktmeester.