Uitnodiging haven weekend 12 t/m 14 juni

Beste watersporters,

Het havenweekend 2015 komt eraan. We maken er ook dit jaar weer een gezellig en sportief weekend van. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdagavond 12 juni: Karaoke-avond

U bent vanaf 20:30 uur van harte uitgenodigd in de tent om een toontje mee te zingen op gezellige karaoke liedjes. Neem uw eigen drank mee naar de tent. Wij zorgen voor een borrelhapje.

Zaterdag 13 juni: Activiteiten op de haven en barbecue

We beginnen om 14:00 uur. We hebben activiteiten op het water en op de wal.

We starten rond 14:00 uur met ‘eendjes vangen’. Telkens strijden 2 teams tegen elkaar om met een rubberboot zoveel mogelijk eendjes te scheppen. Tegelijkertijd kun je lassowerpen en op een wilde stier rijden. Voor de allerkleinste staat natuurlijk het springkussen weer klaar.

Vanaf 17.00 uur staat de borrel klaar.

Rond 18.30 worden de barbecues aangestoken en kunt u een lekker stukje vlees klaarmaken. Wij zorgen voor het vlees, de salades, de sauzen, het brood en de drank. De kosten bedragen €10, kinderen tot 12 jaar €7,50. Dit graag contant betalen.

Wij vinden het leuk als er veel jeugd meedoet, daarom zijn introducés (vriendje of vriendinnetje) welkom.

Zondag 14 juni: zeilwedstrijd

Op zondagochtend 10:00 uur breken we de tent af, fijn als u hierbij kunt helpen. Om 12:00 uur wordt er in samenwerking met de wedstrijdcommissie weer een wedstrijd georganiseerd. U kunt zich op zaterdag opgeven bij de wedstrijdcommissie. Zij verdelen de bemanningsleden over de deelnemende zeilschepen. Sportiviteit en genieten staan voorop.

Voor de motorboten willen we een behendigheidstocht organiseren.

Na afloop vindt de traditionele prijsuitreiking plaats.

U kunt zich tot 8 juni opgeven voor het weekend per email: wsvnum@gmail.com of via de havenmeester, telefoon 0186-652181. Wilt u voor het eten doorgeven met hoeveel personen u komt?

Wij hopen u allen te zien voor een gezellig en sportief havenweekend.

Tot ziens!

De activiteitencommissie.