Wedstrijdzeilen 2017

Geachte verenigingsleden,

Hierbij maken wij graag de wedstrijdkalender bekend voor 2017 http://www.haringvlietwedstrijden.nl/index.php/kalender en hopen jullie ook te mogen zien bij één van de unieke wedstrijden die dit jaar worden georganiseerd.

Jullie speciale aandacht vragen wij voor de “Avondwedstrijden Oost” die wordt georganiseerd door wsv Numansgors. De wedstrijden worden bij ons voor de ingang van de haven op het Hollands Diep gevaren en starten om 19.00 uur. De serie zal dit jaar bestaan uit vier wedstrijden waarvan de beste drie zullen meetellen voor de prijzen.

Wedstrijdbanen: Korte baan, afhankelijk van windrichting, waarbij alle tonnen bakboord worden gerond.

Alle informatie over de wedstrijden en inschrijving is te vinden op: http://www.haringvlietwedstrijden.nl/index.php/wedstrijden/avondwedstrijden-oost

Na elke wedstrijd is het “Praethuys” geopend voor een drankje met enig schipperlatijn. De prijsuitreiking is na afloop van de laatste donderdagavondwedstrijd 8/6 in het clubhuis van wsv Numansgors.

We zien als wedstrijdcommissie natuurlijk graag dat jullie meedoen en hopen dat er ruimte is om anderen daar ook in mee te nemen zodat het enthousiasme gedeeld kan worden. Mochten jullie bemanning te kort komen of zelf wel eens mee willen varen als bemanningslid dan kan je dat eventueel ter bemiddeling melden bij de wedstrijdcommissie.

Met sportieve groet,

Wedstrijdcommissie Numansdorp